Hírek

2007.02.12. 20:22

Elfogták az alsószuhai hármas gyilkosság gyanúsítottját

Elfogták az Alsószuhán történt hármas gyilkosság gyanúsítottját Miskolc egyik pályaudvarán a Borsod megyei rendőr-főkapitányság nyomozói hétfőn késő délután - közölte a rendőrség az MTI-vel. A rendőri akció részleteiről a rendőrség későbbre ígért további tájékoztatást.

BAMA

A bűncselekményről egy közeli hozzátartozó tett bejelentést, aki hétfő reggel épp a családhoz ment látogatóba, ám a 38 éves asszonyt, s az ő 18 esztendős fiát és 10 éves lányát holtan találta alsószuhai albérleti lakásukban - mondta el Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője korábban a távirati irodának.

Mint akkor jelezte, a többszörös emberöléssel feltehetően az asszony 45 éves férje, Greskó László gyanúsítható. Ruszó Zorán, az alsószuhai cigány kisebbségi önkormányzat vezetője a tragédiával kapcsolatban elmondta: a 45 éves férj többszörösen büntetett előéletű, és életellenes bűncselekmények miatt is elítélték. A helyiek információja szerint a férfi tavaly karácsonykor szabadult a börtönből, és a család feltehetően már nem akarta visszafogadni - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!