Hírek

2007.02.23. 16:14

Hűtőszekrényben bújt el a tinédzser betörő a pékségben

BAMA

Egy Szabolcs-Szatmár megyei Nyírtelken lakó, de Nyíregyházán tanuló testvérpár iskola után estig csavargott, majd egy pékáru boltot meglátva a testvéreknek hirtelen az az ötletük támadt, hogy betörnek az üzletbe.

Ott is maradtak egész éjszaka, a rendőrség járőrei a hajnali órákban a bolt előtt elhaladva észlelték a betörés nyomait és tetten érték a még mindig az üzlethelyiségben tartózkodó két tinédzsert. Érkezésüket látva a tízéves kisebbik megpróbált elmenekülni a helyszínről, de a rendőrök megfogták. Tizenkét éves bátyja pedig, hogy eltűnjön a rendőrök szeme elől, gyorsan elbújt a bolt hatalmas hűtőszekrényében.

A járőrök itt találták meg és testvérével együtt a rendőrőrsre vitték. Időközben értesítették az édesanyjukat, aki a rendőrségen kapta meg csínytevő gyerekeit. A fiúk elmondták, hogy unatkoztak, és ezért törtek be a pékboltba. A rendőrség a nyíregyházi gyámhatóság szakembereinek bevonásával folytatje velük szemben az eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!