Hírek

2007.06.28. 06:33

Balázs csendes nyara

Sebestyén Balázs ősztől az RTL Klub új vetélkedőműsorát vezeti Vágó Istvánnal. Addig elvégzi a kezdőrúgást az amerikai foci magyarországi bajnoki döntőjében.

Csontos Tibor

– Kényelmes pasi: ahelyett, hogy az amerikai foci százkilós képviselőivel kergetné a labdát, csupán útjára indítja és páholyból nézi tovább a mérkőzést.

– Ezt a sportágat nem művelem, egyszerűen megtiszteltetés, hogy elvégezhetem a kezdőrúgást. Talán azt az amerikai hagyományt szeretnék itt is meghonosítani, hogy ilyen típusú sporteseményeket ismert emberek nyitnak meg.

– Gyakran érkeznek a címére hasonló felkérések?

– Elég sűrűn kapok műsorvezetői feladatokat, díszvendégnek is meghívnak. Jártam tűzoltófesztiválon is, de különlegesnek számít az a jótékonysági akció, mellyel daganatos betegségekben szenevedő gyeremekeket támogattunk Koós Rékával, Csonka Andrással. Egy hónapos gyűjtőakciónk végén tizenhárom millió forint jött össze.

– Mindemellett showműsorokat vezet, ősszel pedig vetélkedőben is feltűnik majd. Tobzódik a televíziós feladatokban.

– Nem hiszem, hogy ez túl sok lenne egyszerre, azért igyekszem nem mindent elvállalni. Vannak képernyős produkciók, melyekre nemet mondok. Különben sem szeretem, ha valaki annyit szerepel a képernyőn, hogy szinte már a csapból is ő folyik. Főműsoridőben bőven belefér a készülődő nagy játék, de hát most pörög az ember, most adódnak lehetőségek, manapság nem életbiztosítás a médiában dolgozni.

– Ön jelentkezett a vetélkedő vezetésére vagy a csatorna vezetői kínálták meg az új szereppel?

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs a VIVA tévében kezdte karrierjét, a róla elnevezett Balázs-show-ban folytatta az RTL Klubban. A tévé a hobbija, de szívesen íjászkodik, és nagy állatbarát. Egy éve vezeti a Kész átverés show-t is, produkciói az RTL Klub legnézettebb műsorai közé tartoznak.

– Ez nem úgy megy, hogy az ember jelentkezik, ennél jóval bonyolultabbak a döntések. Azt viszont tudom, hogy az RTL Klub számít rám, folyamatosan tárgyalunk arról, hogyan képzelik el a jövőmet náluk.

– Most éppen a legyen Ön is milliomos!-t váltó vadonatúj műsorral.

– Nem titok, hogy egy angol vetélkedőtípust veszünk át, melyben két férfi műsorvezető van, s megkerestek, van-e kedvem Vágó Istvánnal együtt vezetni.

– Mit kell tudnunk a készülődő vetélkedőről?

– Sok pénzt lehet garantáltan nyerni, általános műveltséget firtató kíváncsiskodások éppen úgy lesznek benne, mint bulvárkérdések. Számít majd a szerencse is, a játékosok blöffölhetnek, elhitetheti társaival, hogy az összes kérdésre tudta a választ. Két egyenrangú műsorvezetőként dolgozunk Vágó Istvánnal, aki hozzászokott, hogy egyedül vezet műsorokat, de most ideje, hogy valaki móresre tanítsa.

– Miként telik a nyara?

– Csendesen, nem utazom sehová, főleg a Balatonnál töltöm az időt, s készülődöm az őszi őrületre.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!