Hírek

2007.09.21. 11:10

Mourinhot úgyis kirúgták volna?

Távozott José Mourinho, a Chelsea menedzsere, akit a brit sajtó szerint egyébként is éppen ki akartak rúgni a tulajdonossal fennálló és egyre mélyülő konfliktusai miatt.

BAMA

A klub bejelentése szerint a Chelsea FC és José Mourinho „közös megegyezéssel válik meg egymástól”, az okokat azonban a klub nem közölte. A csapat irányítását Avram Grant eddigi szakágigazgató, az izraeli válogatott volt szakvezetője veszi át, de a brit sajtó szerint ez csak ideiglenes megoldás, és a klubvezetés egyebek mellett a holland Guus Hiddinket, a német Jürgen Klinsmannt és a francia Didier Deschampes-t akarja megkeresni a menedzseri állásajánlattal.

A BBC rádió és a brit sajtó csütörtöki beszámolói szerint a portugál edző sms-ben tudatta távozását több vezető játékossal, köztük John Terry csapatkapitánnyal, valamint Didier Drogbával, Frank Lamparddal, Petr Cech kapussal és Ricardo Carvalhóval.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!