Hírek

2007.09.13. 15:32

Pavarotti barátja kitálalt

Luciano Pavarotti egyik legközelebbi orvos barátja, Lidia La Marca elmesélte, miként öntötte ki neki a szívét az énekes alig hetekkel a halála előtt.

BAMA

"Rossz úton járok. Az utóbbi években Nicoletta kínoz, magamra hagy. El vagyok zárva mindenkitől, a barátaim már nem látogatnak, csúnyán beszél a lányaimról és olyan emberekkel vesz körül, akiket nem szeretek" - idézte fel a tenor szavait az orvos.
"A felesége még Pavarotti személyi titkárát és annak feleségét is elüldözte, akiket pedig gyerekeiként szeretett" - tette hozzá.
"Luciano azt is elmondta nekem, hogy Nicolettát csak a pénz érdekli. Állandóan papírokat kell aláírnom. Fenyeget, nem láthatom a kislányomat és állandóan jelenteket rendez. Tudod, hogy fog ez végződni? Vagy agyonlövöm magam, vagy elválunk" - idézte egyik beszélgetésüket az orvos. Pavarotti három felnőtt lánya és második felesége háborút indított a tenor 250 millió fontra (94,2 milliárd forintra) becsült vagyonáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!