Hírek

2007.09.25. 06:08

Újabb szereplő búcsúzik el a Barátok köztből

Hat év után távozik a legnépszerűbb hazai szappanoperából Deutsch Anita. Kalamár Tamás producer szerint nem arról van szó, hogy unalmassá vált volna, vagy „elfáradt” a karakter, pusztán frissítésről van szó.

BAMA

A szappanoperákban néha alapszereplőket is kiírnak a sztoriból, ami egyfelől arra jó, hogy helyükre új arcok – s velük új titkok, gondok, konfliktusok – érkezzenek a történetbe, másfelől a távozó főszereplő sok beszédtémát ad a többieknek, akik akár egy héten át is tárgyalhatják a figura eltűnését.

A Barátok közt című sorozatban Szilágyi Andreát alakító színésznő elmondta: hiányozni fog neki a sorozat, a hangulat, a társak, de legalább lesz ideje kipróbálni mást is, nem csak a színjátszást. Deutsch kiírása a folytatásból egyébként nem jelent újabb „tragédiát”. Mivel az egyik, Tóni nevű szereplő épp a közelmúltban „halt meg”, Szilágyi Andrea vélhetően nem fogja hozzá hasonlóan végezni. Ez pedig azt is jelenti, hogy nyitva maradnak a kapuk, s a színésznő idővel akár újra felbukkanhat a Rózsa presszó környékén. Nemrég Csomor Csilla figurája tűnt el a képernyőről, s ő már jön is vissza – legalábbis pár epizódra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!