Hírek

2008.02.24. 14:43

Lindsay is kapott Málnát

Lindsay Johan és Eddie Murphy is a „nyertesek” között szerepelt idén a hagyományosan az Oscar-trófeák átadásának előestéjére időzített Arany Málna díjosztáson

BAMA

Lindsay Johan és Eddie Murphy is a „nyertesek” között szerepelt idén a hagyományosan az Oscar-trófeák átadásának előestéjére időzített Arany Málna díjosztáson, amelyen immár 28 éve a legrosszabbnak tartott filmes produkciót „jutalmazzák” egy erre a célra alakult amatőr filmes zsűri tagjai.

Murphy ráadásul három málnával térhetett haza a ceremóniáról. Az Oscar-ceremónia paródiájaként elhíresült díjosztáson a 21 éves, a botránykrónikában is előkelő helyen szereplő Lindsay Johan az Arany Málna zsűri által az év legrosszabb filmjének minősített I know who killed me (Tudom, ki ölt meg engem) című alkotásban egy ikerpár megtestesítésével érdemelte ki szombaton este az "elismerést". Chris Silverston rendező filmje valósággal tarolt az Arany Málnák földjén: nyolc kategóriában nyerte el a díjat, a zsűri nemcsak magát a filmet, a rendezőt, a forgatókönyvet és a női főszereplőt "jutalmazta", de többek között málnát szavazott meg számára a következő kategóriában is: "A leggyengébb mentség egy horrorfilmre".

Lindsay Johan számára a díj csak a kínos utójátékot jelenti a 2007-es esztendőre, amelynek során kétszer vették őrizetbe ittas vezetésért, illetve kábítószer birtoklásáért, és - igaz, csak egy órára - még börtönbe is került. Eddy Murphy a maga nemében feltehetően egyedülálló Arany Málna-kollekciót vihetett haza: a 46 éves filmsztár a Norbit című komédiában három szerepet alakított és a zsűri szerint mindhárommal kiérdemelt egy-egy díjat: mint a legjobb férfi főszereplő, mint a legjobb férfi mellékszereplő - és mint a legjobb női mellékszereplő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!