Hírek

2008.02.21. 06:03

Mónika: baba és karrier

Erdélyi Mónika boldogan babázik és újra forgat. A kibeszélőshow felvételei két hónap után, a múlt héten kezdődtek, és napokon belül képernyőre kerülnek.

Fábos Erika

[caption id="" align="alignleft" width="180"] A show folytatódik. Erdélyi Mónika havonta nyolc napot tölt a stúdióban.
[/caption]Erdélyi Mónika csak kicsivel több mint két hónapja adott életet második kislányának, Olívia Johannának, és máris újra dolgozik. Persze minden a kicsi körül forog, de a műsorvezető nagyon szerencsésen összeegyeztette a munkát a családdal.

A kibeszélőshow háziasszonya ugyanis a műsor szerkesztőivel közösen megtalálta a legjobb megoldást, hogy kisbabája ne érezze a hiányát. „A múlt héten kezdtük a munkát, ami kéthetente négy nap forgatást jelent – mondta Erdélyi Mónika, a Mónika-show háziasszonya. – Természetesen amíg otthon voltam, foglalkoztatott, hogy hogyan sikerül majd összehangolnom a munkát és a családot, de az első tapasztalatok megnyugtattak. A munkatársaim mindenben segítenek nekem.” A stúdió mellett berendeztek egy babaszobát is, ahova elhozták otthonról Olivía megszokott takaróit, játékait is.

„Valószínűleg jól sikerült az otthonos környezetet megteremteni, mert Olívia ugyanúgy viselkedett, mint otthon. Voltak nyugodt szakaszok, és néha egy kis sírdogálás. Amíg én a stúdióban vagyok, az édesanyám vigyáz a kicsire, és mindenben segít. Megbeszéltük a kollégáimmal, hogy mindenben igazodunk a kisbabámhoz, ha igényli, hogy vele legyek, megteszem, aztán folytatódik a munka. Így százszázalékosan a feladatomra tudok figyelni.” Az első napokban természetesen sokszor járt az eszében, hogy éppen mi lehet a kislányával, mivel azonban édesanyjánál a lehető legjobb kezekben volt a baba, már nem aggódik. Így amikor a vendégeivel beszélget, akkor teljes mértékben a munkájára koncentrálhat.

Mielőtt a Mónika-show vezetését elvállalta, hitelelemzőként dolgozott egy bankban, de voltak televíziós tapasztalatai is.

Országos ismertséget a saját show jelentette számára. Két kislány boldog édesanyja.

Párja Mukli Gyula, a Four Fathers együttes énekese.

Amit szeret: lakberendezés, úszás, motorozás, filmnézés. A show folytatódik. Erdélyi Mónika havonta nyolc napot tölt a stúdióban. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!