Hírek

2008.03.07. 13:02

Verheugen: fontosak a Magyarországon megkezdett reformok

Fontosnak nevezte az egészségügy és az oktatás terén Magyarországon megkezdett reformokat Günter Verheugen az Európai Bizottság alelnöke, iparügyi biztos – mondta Eörsi Mátyás (SZDSZ), az európai ügyek bizottságának elnöke az MTI-nek, miután Günter Verheugennel tárgyalt.

BAMA

A parlamentben tartott megbeszélésen részt vett Szabó Lajos (MSZP) a költségvetési bizottság alelnöke, Puch László (MSZP) a gazdasági bizottság elnöke valamint Baráth Etele (MSZP) a gazdasági és informatikai bizottság tagja. Az Európai Bizottság alelnöke hangsúlyozta, hogy a reformoknak nincs sok közük a bal- vagy a jobboldalhoz, ezekre az állampolgárokat fel kell készíteni. "Majdnem minden országban vannak  olyan politikai erők amelyek azt mondják, hogy majd én megvédelek benneteket" - számolt be Eörsi Mátyás a megbeszélésről. Günter Verheugen sajnálkozásának adott hangot, hogy a tárgyaláson nem vettek részt a Fidesz képviselői - mondta Eörsi Mátyás.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!