Hírek

2008.04.09. 09:06

Pallagit is elküldték a Nap-keltéből

Újra elővette a Nap-kelte ügyét az MTV menedzsmentje, ezúttal Pallagi Ferenc műsorvezetőről derült ki, hogy a Bors című bulvár­napilapnál végzett főszerkesztői munkája összeférhetetlen a köztévés képernyős szerepléssel

BAMA

Újra elővette a Nap-kelte ügyét az MTV menedzsmentje, ezúttal Pallagi Ferenc műsorvezetőről derült ki, hogy a Bors című bulvár­napilapnál végzett főszerkesztői munkája összeférhetetlen a köztévés képernyős szerepléssel – írja a Népszava. z MTV kommunikációs osztálya közölte: elfogadják azt az álláspontot, hogy a más médiumnál rendszeresen közéleti, politikai témákban publikáló újságíró nem vezetheti a jövőben a politikai háttérműsort, ezért Pallagi április elsejétől nem szerepelhet a műsorban.

Helyettesítését az MTV és a gyártó közösen oldja meg, a lap úgy értesült Kapuvári Gábor, Nagy György és Dombóvári Gábor neve merült föl.

Ezzel az elmúlt fél év során a negyedik műsorvezetőjétől válik meg a Nap-kelte. Először Orosz József távozott, majd Aczél Endre, őt követte Bánó András és most Pallagi Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!