Hírek

2008.08.15. 15:58

A fémtelepről lopták a vasat

Fémtolvajok akadtak a rendőrök horgára még szerdán a 611-es főúton. A tolvajok egy nagy halom vashulladékot vittek utánfutóval, amit nem sokkal korábban loptak egy hulladékátvétellel foglalkozó telepről.

AS Network - heol.hu

A rendőrök a 611-es úton igazoltatták egy autó utasait. A járműhöz kapcsolt utánfutó tömve volt fémhulladékkal. A rendőrök kérdőre vonták a járműben ülőket a fém származási helyével kapcsolatban, ám a férfiak nem tudtak magyarázatot adni. Az utasok egyike elmondta, külföldről hozta hazánkba a fémhulladékot, és éppen leadni viszi. Mivel nem tudtak hihető magyarázatot adni, a rendőrök előállították őket a Dombóvári Rendőrkapitányságon. Ezeregyszáz kiló fém volt náluk.

A lefoglalt vashulladék gazdáját nem kellett sokáig keresni. A rendőrök bemutatták azt egy a napokban kirabolt hulladékátvétellel foglalkozó telephely vezetőjének. A cég képviselője azonnal felismerte, hogy a lefoglalt vasat társasága telephelyéről lopták el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!