Hírek

2008.08.22. 13:06

Elnapolták az ítélethirdetést augusztus 28-ra a Fővárosi Bíróságon

A vádlottak utolsó szó jogán előadott védekezését követően augusztus 28-ra napolták el az elsőfokú ítélet kihirdetését a Kulcsár-ügyben a Fővárosi Bíróságon pénteken.

mti

A vádlottak többsége ártatlanságát hangoztatta, és felmentését kérte. Voltak akik azt sem értették: egyáltalán hogy kerülhettek ebben az ügyben a vádlottak padjára, és szóvá tették azt is, hogy az ügyészség szinte kizárólag Kulcsár vallomására alapozta  a vádiratot.

Kulcsár Attila elsőrendű vádlott nem kívánt élni az utolsó szó jogával. Kulcsár Attila egy "bizonyítékgyárrá" változott  - mondta Kerék Csaba másodrendű vádlott. Kerék Csaba ártatlanságát hangoztatta. Állítása szerint csak azért került a vádlottak padjára, mert Kulcsár rá vallott.

A másodrendű vádlott szerint a vádirat 80 százaléka Kulcsár vallomásain alapszik, szerinte az ügyészség és Kulcsár "egyeztettek", ami nem törvényes, mert ilyen módon bizonyítékokat lehet előállítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!