Hírek

2008.08.26. 11:14

Gyurcsány: nekünk nem árt a Gyurcsány a hibás kampány

Gyurcsány Ferenc szerint neki és az általa képviselt politikának nem árt a Fidesz és ifjúsági szervezete által kezdeményezett „Gyurcsány a hibás” kampány. A miniszterelnök erről blogbejegyzésében írt.

MTI

"Akár imponálhatna is, hogy az ellenzék ilyen rettenetes befolyást tulajdonít nekem, és a világ és személyes életünk számtalan konfliktusa, gondja-baja mögött mind én állok" - hangsúlyozta a miniszterelnök. Úgy vélte, hogy ha az ellenzék szerint őt kell szidni, mert kátyúsak az utak, akkor az autópálya-építés minden egyes kilométerének sikere, a Pentele hídtól a Megyeri hídon át a Kőröshegyi viaduktig, az országhatárig érő M7-esig az övé.

A miniszterelnök a pekingi olimpia kapcsán feltette a kérdést: mi van akkor, amikor siker van? Véleménye szerint ugyanis ha ő a  felelős a kardcsapat gyászos szerepléséért, akkor őt illeti a  dicsőség Kemény Dénes csapatának egyedülálló olimpiai sikere miatt is.A kormányfő szerint az ilyenfajta kampány lenézése a  választóknak, silány dolog, szégyen a kitalálóinak, politikai,  társadalmi abszurd.

"Nyugodtan mondhatom, nem hiszem, hogy nekem vagy az általam képviselt politikának árt egy ilyen kampány. Inkább azokat jellemzi, akik e mögött állnak. És bárhogy csűrjük-csavarjuk, az mégiscsak a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz és ifjúsági szervezete" - szögezte le a miniszterelnök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!