Hírek

2008.08.24. 18:37

Hazaszökött egy közveszélyes pszichiátriai beteg Szekszárdon

Hazaszökött egy orvosai szerint ön- és közveszélyes ápolt a szekszárdi kórház pszichiátriai osztályáról. Egyelőre nem lehet tudni, hogy visszaszállítják-e fiatalembert a kórházba - tájékoztatta Farkas Kinga, a Tolna Megye Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

BAMA

Hazaszökött egy orvosai szerint ön- és közveszélyes ápolt a szekszárdi kórház pszichiátriai osztályáról. Az ügyeletes főorvos szerint nem ez volt az első szökés a kórházból. A fiatalember még vasárnap délelőtt szökött meg a szekszárdi Balassa János Kórházból. A rendőrséget az osztály főorvosa értesítette, a hatóság ezt követően országos körözést adott ki az ön- és közveszélyes férfi ellen - hangsúlyozta Farkas Kinga.

A rendőrségen végül a fiatalember édesanyja jelentkezett. Az asszony elmondta, hogy fia hazament. Mint kiderült, a férfinak otthon is vannak gyógyszerei, de azt az orvosok döntik majd el, hogy vissza kell-e szállítani a pszichiátriára vagy sem - tette hozzá a szóvivő.

A pszichiátriai osztály ügyeletes főorvosa az MTI-nek nem akart részleteket elárulni az esetről. Annyit azonban elmondott, nem ez volt az első eset, hogy egy ápoltjuk megszökött az intézményből, az épületet ugyanis nem védik rácsok, bárki szabadon ki- és beléphet az ajtón.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!