Hírek

2008.08.12. 13:44

Kórházba került Hatos Gábor Pekingben

Kórházba került Pekingben Hatos Gábor, a 74 kg-os súlycsoport küzdelmeire készülő szabadfogású birkózó – tájékoztatott a Magyar Olimpiai Bizottság.

mti

A 25 éves, tavalyelőtt Európa-bajnoki bronzérmet nyert versenyző fülkagylógyulladása nem jött rendbe, s az olimpiai faluban található Polyclinicán elvégzett laboratóriumi ellenőrzés, majd a tüzetes orvosi vizsgálat után a klinika vezetője Tállay András főorvossal egyetértésben kórházba utalta a Haladás birkózóját.    

Hatos Gábort a Kínai–Japán Barátság elnevezésű kórházban ápolják, ahol állandó felügyelet mellett a szükséges gyógykezelésben részesül. Súlycsoportjának küzdelmei augusztus 20-án kezdődnek. Indulása attól függ, hogy a következő napokban javul-e az állapota, s az orvosok engedélyezik-e részvételét.

Nem sokkal az olimpia előtt egy másik birkózó, Módos Péter is kiesett a magyar csapatból. Az idei kötöttfogású Eb 55 kg-os bronzérmese vírusfertőzés miatt nem utazhatott ki Pekingbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!