Hírek

2008.08.18. 16:31

Kulcsár Attila segítene a brókerügy vádlottainak?

Várhatóan ítélet születik pénteken a Kulcsár-ügyben. Megszólalhat az utolsó jogán bírái előtt Kulcsár Attila. Van azonban egy újabb szál a brókerbotrányban.

Z. H.

Feljelentés érkezett a Nemzeti Nyomozó Irodához: a Fővárosi Bíróság folyosóján titokban készült hangfelvétel szerint Kulcsár Attila ex-bróker védője azt javasolta egy másik vádlott védőjének, gondolják végig, "hogyan segíthetné őket Attila". A feljelentést a nyomozó iroda - hatáskör hiánya miatt – átküldte a nyomozó ügyészségnek.

Zámbó Gyula, Kulcsár Attila védője az MTI-nek azt nyilatkozta: meglepő lenne, ha valóban készült volna hangfelvétel ügyvédtársával folytatott beszélgetésről. Mint mondta, ha valamelyik ügyvéd ilyet tett volna, az nem úriemberhez, pláne nem ügyvédhez méltó viselkedés lett volna.

Lapinformációk szerint a felvételen állítólag Zámbó Gyula felveti: védence mondhatná azt, hogy bizonyos számokat eltúlzott, valamely adatra rosszul emlékezett, így pedig vádlottársaira kedvező vallomást tehet. Az ügyvéd kijelentette: olyan beszélgetés, ami a sajtóban megjelent, hogy Kulcsár majd visszavonja a vallomását, vagy megváltoztatja, fel sem merült.

Z. H. Kulcsár Attila -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!