Hírek

2008.08.13. 10:23

Mészáros Anett negyeddöntős

Győzelemmel kezdte meg szereplését Mészáros Anett a 70 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián.

BAMA

A paksiak világbajnoki bronzérmese első mérkőzésén az orosz Julija Kuzinával szállt szembe. A találkozó elején a 2004-ben Eb-harmadik rivális lépett fel kezdeményezőbben, a bíró hamarosan meg is intette a magyart, aki ezt követően a fenekére huppant egy akció nyomán, így ellenfele már 2 kokával vezetett. Az állás azonban csakhamar megfordult, mivel Kuzinát is kétszer figyelmeztették földre húzásért, így Mészáros neve mellett már juko szerepelt. A hajrában Hangyási László tanítványa még 10 másodpercig leszorította az oroszt, de az állás már nem változott, így a magyar dzsúdós került a legjobb nyolc közé.

„Egyelőre nem szeretnék semmit mondani, majd talán a következő meccs után” – nyilatkozta az MTI-nek Mészáros, akinek sietsége már csak azért is érthető, mert a következő körben a súlycsoport egyik legnagyobb alakja, az olimpiai címvédő, kétszeres világbajnok japán Maszae Ueno vár rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!