Hírek

2008.08.22. 11:27

Tóth József véget vetne a licitálásnak

Véget kell vetni a települések közötti licitálásnak az Apollo Tyres gumiabroncsgyár beruházása kapcsán, mert az az elsődleges érdek, hogy Magyarországon valósuljon meg a fejlesztés

mti

Véget kell vetni a települések közötti licitálásnak az Apollo Tyres gumiabroncsgyár beruházása kapcsán, mert az az elsődleges érdek, hogy Magyarországon valósuljon meg a fejlesztés - jelentette ki az MTI-nek Tóth József szocialista országgyűlési képviselő, a beruházás fogadására elsőként jelentkezett Polgár város polgármestere pénteken.

Nagyon örülök, hogy Polgár kezdeményezését sokan követték, mert ez azt jelenti, hogy sok település gondolkodik felelősségteljesen a munkahelyteremtésről - mondta a politikus. Hozzátette: most azonban nem az az érdekünk, hogy egyre csak azt soroljuk, hány magyar város szeretné az Apollo Tyres beruházását, hanem az, hogy a fejlesztés mindenképpen Magyarországon maradjon.

Az, hogy a Fidesz vagy az MSZP vezette településen valósul-e meg a beruházás, lényegtelen szempont - jegyezte meg Polgár szocialista vezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!