Hírek

2008.10.19. 07:04

A színház új ruhája

Centrál Színházként nyitotta meg kapuit a régi Vidám Színpad. A név mellett a színház épülete is megújult.

BAMA

2003 óta folyamatosan zajlanak a felújítások a teátrumban. Ennek köszönhetően először a bejáratot öltöztették új köntösbe, majd az idén már egy teljesen megújult nézőtér fogadta a látogatókat. A felújítással együtt több lett a férőhely is: a nagyszínpad előtt már 487-en tapsolhatnak esténként. Az új név fokozatosan jelent új arculatot is. Az idén olyan darabokat tűznek színpadra, mint A velencei kalmár Shakespeare-től, vagy Stephen Belber Meccs című színműve.

Decemberben mutatják be Neil Simon Furcsa pár című vígjátékának női változatát, amelyben a főszerepet Nyertes Zsuzsa és XY játssza majd.
Az új darabok mellett megmaradnak a régi sikerek is: az Ájlávjú című musical-revű, Woody Allen New York-i komédiái, a Semmi pánik, a Legénylakás, valamint Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter előadásban szombaton volt a kétszázötvenedik  És Rómeó és Júlia... című előadás. A vendégművészek névsorában feltűnik  Básti Juli, valamint Cserhalmi György is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!