Hírek

2008.10.04. 18:51

A vasutasok is

A Liga szakszervezeti tömörülés által bejelentett szolidaritási sztrájk három Egerből induló vonatot érint október 6-án délelőtt 8 és 10 óra között – közölte a MÁV-Start Zrt.

mti

A MÁV-Start közleménye szerint ezek a 8.36-os indulással Budapest Keleti pályaudvarra, 9.36-kor Füzesabonyba és 9.46-kor Szilvásváradra közlekedő vonataik.

A MÁV – mint írják – minden törvényes eszközzel biztosítani szeretné ezeknek a vonatoknak is az indulását, illetve gondoskodik utasaik eljutásáról, de előfordulhat, hogy mégsem tudnak elindulni ezek a vonatok időben.

A Liga csütörtökön jelentette be, hogy kétórás vasutassztrájkot tart hétfőn Egerben, ezzel juttatják kifejezésre szolidaritásukat az egri megyei kórház működtetésének privatizációja ellen fellépő sztrájkolókkal.

A MÁV-Start közleménye szerint azon utasok, akik a sztrájk miatt aznap mégis lemondanak az utazásról, hétfőn a menetjegyeket kezelési költség levonása nélkül visszatéríttethetik a pénztárakban, illetve a csatlakozás elmulasztása esetén a 9.03-kor Füzesabonyból induló Tokaj InterCityre váltott pótjegyek ára is visszatéríthető. A MÁV-Start Zrt. információs munkatársai a sztrájk időpontjában az egri vasútállomáson segítik majd utazási információkkal a várakozó utasokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!