Hírek

2008.10.16. 13:44

Egy vajúdó asszonyt fogott el a rendőrség egy játszótéren

Tizenegy határsértőt fogtak el csütörtökön hajnalban Szeged-Gyálaréten, a koszovói állampolgárokra, köztük öt gyerekre és egy közvetlenül szülés előtt álló állapotos nőre egy játszótéren bukkantak rá a rendőrök

mti

Tizenegy határsértőt fogtak el csütörtökön hajnalban Szeged-Gyálaréten, a  koszovói állampolgárokra, köztük öt gyerekre és egy közvetlenül szülés előtt álló állapotos nőre egy játszótéren bukkantak rá a rendőrök - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A játszótér környékén várakozó csoport egy helyi lakosnak tűnt fel, nem sokkal hajnali 4 óra után - mondta Tuczakov Szilvána. A kiérkező határrendész járőrök ellenőrizték okmányaikat, a koszovói állampolgárok jogszerű magyarországi tartózkodásukat  azonban nem tudták igazolni. A hat felnőtt és az öt gyerek feltehetően az éjszakai órákban a zöldhatáron keresztül jutott Magyarországra - közölte az őrnagy. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!