Hírek

2008.10.19. 01:03

Ki lesz az év legjobb zenésze?

Alicia Keys öt, a Coldplay és az Eagles négy-négy díjért versenyez az American Music Awardson. A rangos zenei díjat november 23-án adják át Los Angelesben.

BAMA

Az év legjobb énekesnője díjért Mariah Carey és Rihanna, a férfi előadók trófeájáért Chris Brown, Usher és Kid Rock áll sorban. Az év együttese trófeáért a Coldplay, az Eagles és a Daughtry versenyez, míg az év albumáért a Coldplay két koronggal is a jelöltek között szerepel, de a Alicia Keys és az Eagles is érdekelt ebben a kategóriában.

A pop-rock kategória legjobb énekesnője díját Alicia Keys, Mariah Carey és Rihanna nyerheti, a férfi előadók között Chris Brown, Usher és Kid Rock lehet a befutó. A legjobb filmzenei albumok között nyerhet az Alvin és a mókusok, a Juno és a Mamma Mia című filmek zenéje.  A rapperek között olvasható jelöltként Lil Wayne és Kanye West neve, míg a kategória legjobb albumának díjában e két előadón kívül reménykedhet Jay-Z is.

Az év felfedezettje lehet a novemberi díjkiosztón Flo Rida, a Jonas Brothers és a Paramore együttes. A győztesekre november 7-éig lehet szavazni az interneten. Az este folyamán már biztosan színpadra lép Rihanna, Ne-Yo, a Pussycat Dolls és Taylor Swift.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!