Hírek

2008.10.30. 05:09

Még mindig Elvis Presley hozza a legtöbbet az örökösöknek

Heath Ledgert, a januárban véletlen gyógyszertúladagolásban 28 évesen meghalt amerikai színészt sem kerülte el a „halj meg és nagy leszel” törvény. A Forbes magazin szerint alig kilenc hónap alatt felkerült a legnagyobb bevételt hozó halott sztárok listájának harmadik helyére.

BAMA

Mindezt a Batman legújabb epizódjának, A sötét lovag Joker-szerepének köszönheti. Egy év alatt 20 millió dollárt (4 milliárd forint) keresett ezzel. A morbid listán Elvis Presley és Charles Schultz, a Snoopy megalkotója előzi őt meg.

A „Király” 2007-ben is 52 millió dollárt (10,4 milliárd forint) jövedelmezett örököseinek. (Összehasonlításul: az ünnepelt csillagok közül Justin Timberlake 44 millió dollárt, Madonna 40 milliót tudott összeszedni egy év alatt.)

Nem kis meglepetésre Albert Einstein „vagyongyarapodása” lett a 4. helyezett. Jogdíjai  18 millió (3,5 milliárd forint) dollárt fialtak 2007-ben. Az ismertebb hírességek közül az első tízbe John Lennon, Andy Warhol, Marilyn Monroe és Steve McQueen került még be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!