Hírek

2008.12.16. 16:29

A Marseille és a Hamburg is bejelentkezett Podolskiért

Lukas Podolski, a Bayern München labdarúgója iránt érdeklődik az Olympique Marseille és a Hamburger SV is.

mti

Erről maga a játékos számolt be az Express című kölni lapnak nyilatkozva, jelezve egyúttal, hogy más német és külföldi klubok is bejelentkeztek érte. A 23 éves támadó szeretne eligazolni a müncheniektől, mert kevés játéklehetőséget kap. Lehetséges új állomáshelyeként mostanáig nevelőegyesülete, a Köln, valamint a Manchester City és a Tottenham Hotspur merült fel. Ezekhez jött az OM és a Hamburg. A Köln már tett is ajánlatot érte, a bajorok azonban ezt nem fogadták el, de nem zárkóztak el az eladásától.

Podolski, aki a válogatottnak meghatározó játékosa (60 fellépés, 31 gól), 2006-ban került a bajor elitalakulathoz, de azóta sem tudott stabil kezdőjátékossá válni. Azzal sem változott a helyzete, hogy a nyártól Jürgen Klinsmann irányítja a Bayern Münchent: ő is a Miroslav Klose – Luca Toni kettőst favorizálja, pedig a tréner korábban, szövetségi kapitányként számított rá. Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott jelenlegi szakvezetője december elején arra buzdította a csatárt, hogy ha elhagyja a Bayern Münchent, maradjon Németországban egy olyan csapatnál, amelynél pályára léphet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!