Hírek

2008.12.21. 16:31

Meglepetés? Király Viktor nyerte a Megasztár 4-et

Szoros küzdelemben Király Viktor nyerte a Megasztár negyedik szériájának utolsó döntőjét, így övé lett az Év hangja cím.

BAMA

A másik versenyző, Fekete Dávid csak kevéssel maradt el Viktortól, az utolsó megmutatott eredmények szerint a nézők 49-51 százalékos arányban szavaztak Viktor javára. Az utolsó adásban ugyanis már csak a nézők által beküldött sms-ek döntöttek.

A két énekes a döntőn olyan sztárok között lépett fel, mint Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Caramel és Mága Zoltán, de színpadra léptek a negyedik széria korábbi kiesői is. Király Viktor nyereménye egy lemezszerződés, egy arany mikrofon trófea, egy Hyunday márkájú autó, ezenkívül egy évre beköltözhet egy budapesti luxuslakásba és felléphet a 2009-es Kapcsolat koncerten egy világsztár előtt.

Friderikusz Sándor felajánlotta a vesztesnek, hogy a saját honoráriumából egy ugyanolyan autót vesz, mint amilyet a győztes kap. Mester Tamás egy gitárt ajánlott fel, Eszenyi Enikő egy fél pár gyémánt fülbevalót. Fenyő Miklós pedig meghívta mindkét énekest év végi koncertjére – fellépőnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!