Hírek

2008.12.12. 15:15

Óriás mézeskalács a Kossuth-téren

Óriás mézeskalács vár a gyerekekre szombaton a Kossuth téren. A közel két méter magas monstreédességet a kicsik díszíthetik délután 2 és 3 óra között.

R. V.

A meglepetés-Mikulás, -hóember és -fenyőfa-figurákat Keleti Andrea, a közismert táncos és gyermekei leplezik le. Utána a cukrászokkal együtt segítenek a többi gyereknek a mézeskalács díszítésében. A Miniszterelnöki Hivatal (MH) által szervezett Ország Karácsonya rendezvénysorozat december 21-ig várja a családokat. Hétköznapokon déli 12 és este 8 óra között, a nagykarácsonyi Mikulásház délután 14.00 és 20.00 óra között, hétvégente délelőtt 10-től és este 8-ig tart nyitva.

A részletekről az MH blogjáról, a www.freeblog.hu-ról lehet tájékozódni az interneten. A nagykarácsonyi Mikulásházba látogató gyerekek együtt fotózkodhatnak a Mikulással. Ezen a hétvégén szombaton és vasárnap a Gabalyda Bábegyüttes délelőtt 11-től, délután 3-tól és 5-től adja elő Csodakút című előadását. Utána este 6-ig játékos nyelvi animáció következik.

R. V. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!