Hírek

2008.12.07. 16:55

Szűcs Judith Príma lett

Szűcs Judithnak úgy tűnik jól végződik az év. Prima díjat kapott és lázasan frissíti az orosz tudását, hogy valóra válthassa egy régi álmát.

BAMA

Szűcs Judith nagyon büszke és boldog, ugyanis egy nemes elismeréssel – a Prima Díj 2008-al lett gazdagabb. Az énekesnő azt mondja, régen örült ennyire valaminek.

[caption id="" align="aligncenter" width="460"] Szűcs Judithnak úgy tűnik jól végződik az év. Prima díjat kapott és lázasan frissíti az orosz tudását, hogy valóra válthassa egy régi álmát.
[/caption]

„Engem nem kényeztettek el elismerésekkel sosem – mondta Szűcs Judith. – Az Űrdiszkó című lemezemért kaptam annak idején Nívó-díjat és más szakmai elismerésem nincs is. Na, de ettől függetlenül is nagyon örültem a Príma-díjnak. Óriási dolog ez, főleg ha megnézzük, eddig kik vehették át ezt az elismerést. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy engem is díjaztak."

Nem ez volt az egyetlen örömhír, amit Szűcs Judith mostanában hallott. Kiderült ugyanis, hogy elkészíthet egy válogatás DVD-ét, korábbi dalaiból 1978-tól napjainkig és komoly esélye van újra karriert csinálni az orosz könnyűzenei piacon. Egy kijevi fellépést készítenek számára elő és esély van egy új album elkészítésére is oroszul.

Szűcs Judith

1953. augusztus 15-én született Sashalmon

Énekesi pályája akkor kezdődött, amikor táncdalénekes kategóriában megnyerte a Ki mit tud?-ot 1972-ben

Az 1977-es Metronóm fesztivál sikere után megjelenhetett első nagylemeze

Az elmúlt harminc évben húsz lemezt adott ki Svájcban, Németországban és az egykori Szovjetunióban is sikereket ért el

Egy lánya van, Fülöp Tímea

Hobbija a tenisz, a kertészkedés, az utazás, és szeret olvasni is

„A Táncolj még című első lemezemből több mint 250 ezer példány kelt el – mondta Szűcs Judith. – De, nemcsak idehaza, a Szovjetunióban is óriási sikert aratott. Éppen ezért régóta dédelgetett álmom volt, hogy újra oroszul énekelhessek fel egy lemezt."

Szűcs Judith legújabb klippje éppen ezért nemcsak magyarul, de angolul és oroszul is elkészült az év elején. Azóta pedig újabb dalokhoz készült el az orosz szöveg, sőt egy nóta csak oroszul íródott.

„A Szovjetunióban több önálló turném is volt annak idején – mondta Szűcs Judith. – Az iskolában szerencsére ötös voltam oroszból, úgyhogy tudtam egyengetni a kinti karrieremet is. Mostanában megint egyre több orosz felkérés érkezik hozzám, ezért gondoltam, hogy megpróbálkoznék újra megjelenni orosz nyelvterületen is. Lázasan tanulom az oroszt és bízom benne, hogy ez az álmom is mielőbb valóra válik."

Énekesi pályája akkor kezdődött, amikor táncdalénekes kategóriában megnyerte a Ki mit tud?-ot 1972-ben

Az 1977-es Metronóm fesztivál sikere után megjelenhetett első nagylemeze

Az elmúlt harminc évben húsz lemezt adott ki Svájcban, Németországban és az egykori Szovjetunióban is sikereket ért el

Egy lánya van, Fülöp Tímea

Hobbija a tenisz, a kertészkedés, az utazás, és szeret olvasni is Szűcs Judithnak úgy tűnik jól végződik az év. Prima díjat kapott és lázasan frissíti az orosz tudását, hogy valóra válthassa egy régi álmát. Szűcs Judithnak úgy tűnik jól végződik az év. Prima díjat kapott és lázasan frissíti az orosz tudását, hogy valóra válthassa egy régi álmát. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!