Hírek

2009.02.11. 13:28

A szocialista alpolgármester szerint Hunvald ártatlan

Teljes mértékben ártatlannak tartja Hunvald Györgyöt, a VII. kerület többrendbeli csalással gyanúsított polgármesterét Gergely József, a VII. kerület gazdasági ügyekkel foglalkozó szocialista alpolgármestere.

BAMA

Az alpolgármester - aki a polgármester "akadályoztatása" miatt helyettesíti jelenleg Hunvald Györgyöt - szerdán az MTI-nek elmondta, hogy véleményével az egész MSZP-frakció egyetért, s amit mond, azt frakciótársai nevében szólva is kijelentheti. Gergely József szerint reális értéken adták el az ingatlanokat a kerületben.

Az önkormányzat által alkalmazott ingatlanforgalmi igazságügyi szakértő a rendkívüli testületi ülésen elmondta, hogy az eladott ingatlanok megállapított és valós értéke között a legnagyobb eltérés csak 11 százalék volt, így nem áll fenn értékaránytalanság. Az értékaránytalanságról 25-30 százalékos árkülönbségénél lehet  beszélni - tette hozzá.

Wattamány Zsolt, a Fidesz-frakcióvezetője elmondta: kifogásolhatónak tartja, hogy az önkormányzat olyan szakértőt alkalmaz, aki maga is részt vett az ingatlaneladásokban, ugyanis ő volt a szerződések ellenjegyzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!