Hírek

2009.02.06. 10:26

Fiatal betörőket értek tetten

Betörésen értek tetten két 18 éves és egy 14 éves fiatalt Rakamazon az éjszaka – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese pénteken.

BAMA

A három fiatalra a Tokajjal szomszédos kisváros egyik italboltjának teraszán figyeltek fel a járőrök, akiknek kocsiját meglátva, az egyik ember futásnak eredt – mondta Fülöp Gergely szóvivő. A rendőröknek sikerült elfogniuk a menekülőt, aki futás közben eldobott egy erővágót. A fiatalember zsebéből előkerült az üzlet ajtajáról levágott lakat és egy kés, majd nem messze megtalálták az eszközt is, amitől megszabadult – tájékoztatott a százados.

A két azonos korú, rakamazi 18 éves fiatalembert és társukat, egy 14 éves timári lányt előállították a helyi őrsre, majd az utóbbit szabadlábra helyezték, ellene személyi szabadságának korlátozása nélkül folyik az eljárás. A rendőrség a két, már büntetett előéletű fiú előzetes letartóztatásba helyezését kezdeményezi a bíróságon – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!