Hírek

2009.02.03. 10:38

Fodor összefogásra buzdít

Fodor Gábor levélben fordul Gyurcsány Ferenchez és Orbán Viktorhoz amelyben arra kéri őket, hogy tegyenek félre néhány, a mai magyar politikai közéletben állóháborút kialakító kérdést és próbáljanak meg közös álláspontot kialakítani az ország javát szolgáló ügyekben.

MTI - MTV

A politikus a miniszterelnöktől azt kéri, hogy kormány ne kommunikációs offenzívát folytasson, hanem végre vállalja a konkrét és értelmes cselekvést, az értelmes, az ország javát szolgáló cselekedetek végigvitelét- idézi a hirado.hu a távirati irodát. Orbán Viktortól azt kéri Fodor Gábor, hogy „a Fidesz vegye tudomásul”, hogy Magyarország számára még súlyosabb politikai válságot okozna, ha egy előrehozott választást próbálnának kierőszakolni. Hangsúlyozta: a Fidesz vegye tudomásul, hogy bő egy év múlva választások lesznek, és azokon minden megmérettetik.

A liberálisok elnöke azt mondta, hogy a csütörtöki parlamenti vitanap alapján még inkább megerősödött az a meggyőződése, hogy a jelenlegi a helyzetből Magyarország nem fog tudni kilábalni, ha nem találnak közös területeket.

MTI - MTV -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!