Hírek

2009.02.05. 09:24

Molotov-koktélos támadókat fogtak el

Molotov-koktélos támadókat fogtak el a budapesti rendőrök, a férfi és a két nő ellen önbíráskodás és közveszélyokozás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szervezett bűnözés elleni főosztálya

BAMA

A támadás hátterében feltehetőleg egy rendezetlen tartozás áll, a 26. éves M. Csaba ezért fenyegette meg korábban többször is életveszélyesen a XXII. kerületben élő adóst.

M. Csaba, miután a fenyegetések hatására sem kapta meg a kölcsönadott pénzt, két társával, a 25 éves K. Edinával és a 33 éves K. Évával kedden a sértett XXII. kerületi családi házára Molotov-koktélokat dobott. Az egyik palack meggyújtotta a ház udvarán álló gépkocsibeálló faszerkezetét, de a férfinak sikerült a lángokat eloltania.

A rendőrök még aznap Kőbányán elfogták M. Csabát és K. Edinát, míg harmadik társukat, K. Évát a szerda hajnali órákban sikerült megtalálniuk a nyomozóknak Csepelen.

Az ügyben a további eljárást a három támadó őrizetbe vétele mellett a BRFK szervezett bűnözés elleni főosztálya folytatja le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!