Hírek

2009.02.12. 14:49

Repülős Gizi ismét lecsapott!

Elfogták a besurranó lopásokat elkövető, Repülős Gizi néven elhíresült 83 éves asszonyt csütörtökön Komáromban

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="199"] Elfogták a besurranó lopásokat elkövető, Repülős Gizi néven elhíresült 83 éves asszonyt csütörtökön Komáromban
[/caption]Elfogták a besurranó lopásokat elkövető, Repülős Gizi néven elhíresült 83 éves asszonyt csütörtökön Komáromban, írja az MTI. A nőt a komáromi rendőrkapitányság állította elő csütörtök délelőtt, miután az asszony egy családi házba besurranva szembetalálkozott a tulajdonossal, aki azonnal értesítette hatóságokat. Az üggyel a kihallgatás után a szentendrei rendőrség foglalkozik tovább, ott ugyanis lopás gyanúja miatt régóta körözik az asszonyt.

A Repülős Gizi néven elhíresült Kosztor Sándorné fél évszázada ismert a rendőrök előtt, eddig 21 alkalommal összesen 40 év börtönbüntetést szabtak ki rá, ebből 20 évet leült. Ötször kapott amnesztiát, és számtalan esetben harmadolták a büntetését jó magaviselete miatt. Az asszony az ötvenes években kapta "repülős" ragadványnevét, amikor a belföldi légi járatokon jutott el a megyeszékhelyekre és a lopások elkövetése után, estére visszarepült a fővárosba. Miután idős kora miatt ingyen utazik a vonatokon, a családi házak vagy lakások kifosztása után ma már vonattal távozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!