Hírek

2009.02.21. 17:15

Tizenéves rablókat fogtak Nyíregyházán

Rablókat fogtak a razziázó rendőrök Nyíregyházán; a 18 éves fiút és a 16 éves lányt, akik az utcán fosztottak ki egy embert, őrizetbe vették - közölte a szabolcs-szatmár-beregi főkapitányság.

BAMA

A rendőrök és a közterület-felügyelők szombatra virradó éjjel tartottak akciót a nyírségi nagyvárosban, s az ellenőrzés során kapták a hírt, hogy a vasútállomás melletti, a sínek felett átvezető gyalogoshídon ismeretlenek kiraboltak egy hajléktalant - mondta Fülöp Gergely szóvivő.
A százados hozzátette: a rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható fiatalokat, akik egy középkorú férfinak betörték az orrát és elvették néhány ezer forintját.
A 18 éves fiú és a 16 éves lány ellen rablás és súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

A szóvivő tájékoztatása szerint a razzia során, amelyet lakossági igényre a szórakozóhelyek környékének ellenőrzésére szerveztek, egy 19 éves fiút is előállítottak, mert betört ököllel két ablakot az egyik vendéglátó helyen. Egy másik fiatalt feljelentettek közbotrányt okozó utcai viselkedésért, nyolc autóst pedig helyszíni bírsággal sújtottak, különböző közlekedési szabálytalanságokért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!