Hírek

2009.03.25. 19:46

Világos támogatás eltérő hőfokon

Új választás nélkül, új keretek között a pártokhoz nem szorosan kötődő válságkezelő kormány akkor lehet működőképes, ha bírja a parlamenti pártok - eltérő hőfokú, de világos - támogatását - mondta a Brüsszelben tartózkodó Surányi György telefonon az MTI-nek.

MTI

 A jegybank korábbi elnöke közölte: "végtelenül megtisztelő, és tisztában lévén a felelősséggel, súlyosan nyomasztó, hogy a nevem egyáltalán szóba került." Hozzátette: "a döntés azonban nincs az én kezemben". Surányi György jelenleg egy olyan tanácsadói szervezet tagjaként tartózkodik Brüsszelben, amely Ukrajna gazdasági problémáival foglalkozik. A volt jegybankelnök nem kívánta kommentálni az MTI-nek azt az értesülését, miszerint a szocialisták arra kérték, hogy még ezen a héten adjon végleges választ arra, vállalja-e a megbízatást.

Új választás nélkül, új keretek között a pártokhoz nem szorosan kötődő válságkezelő kormány akkor lehet működőképes, ha bírja a parlamenti pártok - eltérő hőfokú, de világos - támogatását - mondta a Brüsszelben tartózkodó Surányi György telefonon az MTI-nek. A jegybank korábbi elnöke közölte: "végtelenül megtisztelő, és tisztában lévén a felelősséggel, súlyosan nyomasztó, hogy a nevem egyáltalán szóba került." Hozzátette: "a döntés azonban nincs az én kezemben".

Surányi György jelenleg egy olyan tanácsadói szervezet tagjaként tartózkodik Brüsszelben, amely Ukrajna gazdasági problémáival foglalkozik. A volt jegybankelnök nem kívánta kommentálni az MTI-nek azt az értesülését, miszerint a szocialisták arra kérték, hogy még ezen a héten adjon végleges választ arra, vállalja-e a megbízatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!