Hírek

2009.09.13. 18:42

A lakosság fele bízik a természetgyógyászatban

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége megalakulásakor kijelentette, hogy a magyar természetgyógyászat nem ellensége a hagyományos medicinának, hanem támasza, mivel a fő területe a megelőzés és az utógondozás. A természetgyógyászat és az egyéb alternatív gyógymódok az elmúlt két évtizedben Magyarországon is széles körben elterjedtek. A WEBBeteg és a Szinapszis Kft. kutatásaiból az derült ki, hogy a természetgyógyászat hatékonyságában a magyar lakosság közel fele bízik meg. Az alternatív gyógyászathoz a legpozitívabban a 18-25 év közötti fiatalok viszonyulnak, leginkább pedig az 55 év felettiek zárkóznak el előle.

TEOL

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége megalakulásakor kijelentette, hogy a magyar természetgyógyászat nem ellensége a hagyományos medicinának, hanem támasza, mivel a fő területe a megelőzés és az utógondozás. A természetgyógyászat és az egyéb alternatív gyógymódok az elmúlt két évtizedben Magyarországon is széles körben elterjedtek - írja a TEOL.



A WEBBeteg és a Szinapszis Kft. kutatásaiból az derült ki, hogy a természetgyógyászat hatékonyságában a magyar lakosság közel fele bízik meg. Az alternatív gyógyászathoz a legpozitívabban a 18-25 év közötti fiatalok viszonyulnak, leginkább pedig az 55 év felettiek zárkóznak el előle.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

A WEBBeteg és a Szinapszis Kft. kutatásaiból az derült ki, hogy a természetgyógyászat hatékonyságában a magyar lakosság közel fele bízik meg. Az alternatív gyógyászathoz a legpozitívabban a 18-25 év közötti fiatalok viszonyulnak, leginkább pedig az 55 év felettiek zárkóznak el előle. TEOL -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!