Hírek

2010.04.23. 14:29

Akadozott a reggeli órákban a Vodafone hálózata

Akadozott egy kapcsolóközponti meghibásodás miatt pénteken a reggeli órákban a Vodafone Magyarország hálózata, a probléma az ügyfelek 10-15 százalékát érinthette elvben, a hibát 7.40-re kijavították, azóta a rendszer hibátlanul működik. Akadozott egy kapcsolóközponti meghibásodás miatt pénteken a reggeli órákban a Vodafone Magyarország hálózata, a probléma az ügyfelek 10-15 százalékát érinthette elvben, a hibát 7.40-re kijavították, azóta a rendszer hibátlanul működik.

Világgazdaság Online

Suba János, a társaság kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a Vodafone hálózatában a Tatabánya-Dunaújváros-Buda és Kecskemét-Eger-Pest által határolt térségekben átmeneti hibát tapasztalhattak az ügyfelek a hívások, az adat- és az sms-küldés során. Hozzátette: a hibát a Vodafone gyorsan, a munkakezdési időszakra elhárította. Az időleges problémáért a Vodafone Magyarország elnézést kér ügyfeleitől és köszöni megértésüket.

A Vodafone-nak több mint 2,6 2,5 millió ügyfele van. A hibával kapcsolatban azonban csak 30 panasz érkezett a cég ügyfélszolgálatára. Legutóbb, tavaly december elején a T-Mobile hálózata akadozott, szintén hálózati hiba miatt. Ez azonban akkor több ideig tartott és több ügyfelet is érintett.

 

Akadozott egy kapcsolóközponti meghibásodás miatt pénteken a reggeli órákban a Vodafone Magyarország hálózata, a probléma az ügyfelek 10-15 százalékát érinthette elvben, a hibát 7.40-re kijavították, azóta a rendszer hibátlanul működik.

Világgazdaság Online -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!