Hírek

2010.04.07. 12:34

Az iPhone győzött - Mitől jó egy okos telefon?

A J.D. Power and Associates elemzésében arra kereste a választ, mitől elégedettek az okos telefonok tulajdonosai. Eszerint az érintőképernyős készülékek sokkal nagyobb fogyasztói elégedettséget jelentenek, mint a hagyományos billentyűzettel szereltek.

LiveScience - Világgazdaság Online

A felmérés szerint a piac legkedveltebb készüléke az Apple iPhone, amelyet a Blackberry követ.

A J.D. Power and Associates adatai szerint az érintőképernyő elengedhetetlen a fogyasztói elégedettséghez, de ugyanilyen fontos a megfelelő tartalomszolgáltatás is. A cég ezért arra hívja fel a gyártók figyelmét, hogy koncentráljanak jobban a könnyen kezelhető tartalmakra - jelenti a LiveScience.

Az Apple készüléke a fizikai megjelenés, operációs rendszer, design és alkalmazások terén is jól teljesített és – mint kiderült – a tulajdonosok többsége elégedett a termékkel. A felmérésből az is kiderült, hogy a fiatalok általában elégedettebbek az okos telefonokkal, mint az idősebbek, a GPS pedig egyre fontosabb a felhasználók számára. A cég mérései szerint egyébként a hagyományos telefonok piacán az LG készülékek tulajdonosai a legelégedettebbek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!