Hírek

2010.04.16. 12:03

Blatter és a futballvilág is gyászolja Varga Zoltánt

A Magyar Labdarúgó Szövetségnek küldött levelében fejezte ki gyászát a világ futballcsaládjának nevében a múlt pénteken elhunyt Varga Zoltán hozzátartozóinak, valamint a magyar labdarúgó társadalomnak Joseph Blatter, a sportág nemzetközi szövetségének (FIFA) elnöke.

Forrás: MTI

"Szomorú szívvel írok ma levelet, miután tudomásomra jutott Varga Zoltán tragikus halála. A FIFA és a világ labdarúgásának nevében szeretném kifejezni gyászunkat a magyar futballközösség és főleg Varga Zoltán családja, barátai, hozzátartozói felé" - írta csütörtökön érkezett levelében a svájci sportdiplomata.

A néhai olimpiai bajnok és Európa-bajnoki bronzérmes Varga Zoltán a Danubia-pályán öregfiúk-mérkőzés közben összeesett, és a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni az életét. A magyar válogatottban 12-szer szerepelt kiváló játékost az FTC Labdarúgó  Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti. Búcsúztatására pénteken 11 órától a Szent István-bazilikában kerül sor, a szentmisét 15 órakor tartják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!