Hírek

2010.04.08. 12:27

Csak az MDF és az LMP vitázott volna, de az is elmaradt

Bokros Lajos ma délelőttre várta vitára a pártok miniszterelnök-jelöltjeit, listavezetőit, ám az LMP gazdaságpolitikai szakértőjén kívül más nem érkezett meg. A vita elmaradt - számol be a Hírszerző.

Hírszerző

Elmaradt a hatpárti miniszterelnök-jelölti vita, melyet Bokros Lajos, az MDF kormányfőjelöltje kezdeményezett. A 11-re meghirdetett vitán egyetlen vitapartner nem jelent meg.

Ahogyan a Lehet Más a Politika (LMP) korábban jelezte: megjelent a helyszínen Scheiring Gábor, a párt gazdaságpolitikai szakértője, kispesti képviselőjelöltje, hogy gazdasági vitát folytasson Bokrossal, ám emiatt kisebb vita alakult ki a két párt kampányfőnöke között - írja a Hírszerző.

Somogyi Zoltán, az MDF kampányfőnöke azt mondta: ennek a vitának most nincs helye, hiszen miniszterelnök-jelölteket, listavezetőket vártak, Scheiring pedig egyik sem. Az LMP kampányfőnöke, Karácsony Gergely azzal védekezett, hogy "bohózat" lett volna, ha a hatpártinak meghirdetett vitán csupán Bokros Lajos és Schiffer András, az LMP listavezetője állt volna ki, főleg, hogy néhány héttel ezelőtt már leültek egymással.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!