Hírek

2010.11.04. 10:13

Így fizetheti a legkevesebb adót!

Hegedüs Sándor, az RSM DTM Hungary Zrt. partnere tanácsot ad, hogyan lehet a legoptimálisabban kihasználni az adóváltozásokat.

RSM DTM - Világgazdaság Online

Az adótervezés nemcsak egy elvontnak tűnő tevékenység, melyet a cégtulajdonosok, vezető tisztségviselők jellemzően az alapításkor, vagy átszervezéskor űznek. A jó cégvezető minden évben akár már a törvényjavaslat benyújtásakor, de annak elfogadásakor mindenképpen elemzésbe és számolásba kezd. A 2011. évi adótörvények jó terepet nyújtanak arra, hogy átgondoltan és jogszerűen jelentős adót lehessen megtakarítani. Ebben a bejegyzésben néhány olyan 2011. évi személyi jövedelemadó változásra szeretném felhívni a figyelmet, amellyel akár sokat spórolhatunk – írja Hegedüs Sándor, az RSM DTM Hungary Zrt. partnere, aki az adócsoport teljes körű vezetését látja el.

Sokan, különösen a magasabb jövedelműek, már várják a 2011. évi első bérpapírjukat és vele együtt a bankszámlán jóváírandó magasabb nettó összeget. Jól is teszik, de még jobban, ha minél több 2010-es bevételt próbálnak a jövő évre átcsúsztatni.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!