Hírek

2011.03.31. 12:16

Letöltendő börtönbüntetést kapott Stohl András

Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott Stohl András fóti balesete miatt. Három évre eltiltották közügyektől, öt évre a járművezetéstől.

MTI

Stohl András bűnös. Két év négy hónap börtönbüntetést kapott, plusz a perköltség megfizetése. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől.
A színész-műsorvezető enyhítést kért, fellebbezni szeretne.

Végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyész Stohl András színész-műsorvezetőre a Budakörnyéki Bíróságon a per csütörtöki tárgyalási napján elmondott vádbeszédében. Az ügyész a vádat - súlyos testi sértést okozó helyett - maradandó fogyatékosságot eredményező, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettére módosította.

A legfrissebb orvos szakértői vélemény szerint ugyanis a vádlott által 2010. május 8-án, Fót közelében okozott baleset egyik áldozatának súlyos sérülése maradandó károsodással járt: tizenöt százalékos munkaképesség-csökkenést állapított meg nála a szakértő.



A vádlott ügyvédje, Péchy Kristóf méltányos ítéletet, illetve felfüggesztett büntetést kért védencére. Stohl András pedig az utolsó szó jogán ismét bocsánatot kért tettéért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!