Hírek

2012.04.10. 08:08

Kövér vagy Áder? Pokorni nem árulta el favoritját

Az államfői posztra Kövér László és Áder János is kiváló jelölt - mondta Pokorni Zoltán egy kereskedelmi televízió kedd reggeli műsorában.

MTI

A sajtó elég jól értesült, "szerintem semmi újat nem tudok mondani" - fogalmazott Pokorni Zoltán, aki szerint "mindkét említett úr kiváló". Mindkettőt barátjának tudhatja, így jó lelkiismerettel tud majd dönteni - fűzte hozzá a Fidesz alelnöke. Pokorni elmondta, van favoritja, de nem árulta el, hogy ki. 

Most a jelöltállítás folyamata zajlik, a miniszterelnök, a Fidesz elnöke 16-án tesz a Fidesz- és KDNP-frakciónak javaslatot az államfő személyére. Arra a felvetésre, hogy bárki a jelölt, megnézik-e például a diplomája lábjegyzeteit is, Pokorni nemmel válaszolt. A jelöltek precizitásán, lelkiismeretén múlik, hogy nemcsak ezt, hanem minden más tényezőt is felmérjenek a múltjukban, hogy alkalmasnak tartják-e magukat ennek a posztnak a betöltésére -.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!