Hírek

2016.06.21. 18:00

Brutális videó: így büntették meg veréssel a dolgozókat a bankban

Azt hiszed, megalázó, ha beszól a főnök, vagy a szőnyeg szélén kell állnod az értekezleten? Kínában átléptek egy határon, persze igazán nem akarnánk tippeket adni a hazai cégvezetőknek.

mw

Egy, a napokban gyorsan nagy nézettséget szerző, Youtube-ra feltöltött videó leírása szerint a kínai bankban nem sikerült hozni a terveket, ezért a „boss” nyilvánosan statuáltatott példát egy felkért coach közreműködésével a rosszul teljesítő kollégákon.Az emberségesnek nem, sokkal inkább brutálisnak nevezhető vidón a csend talán a legbántóbb, ahogy szisszenés nélkül tűrik a megalázást mind a verést elszenvedők, mind pedig a nézők, akik ugyancsak nyilván a bank alkalmazottjai. Az aláfestő zene szerintünk pedig beillene egy, az embernyúzáshoz legjobban érő Bolton családhoz méltó kegyetlenkedésnek a Trónok Harcának egy nem létező epizódjában...Update: az érintett bank igazgatóját felfüggesztették állásából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!