Hírek

2017.01.06. 08:47

Majdnem lelőtte az őr II. Erzsébetet

Címkék#Hírkereső

Pár éve hajnalban betörőnek nézte a királynőt.

BAMA

„A francba is, felség, majdnem lelőttem!” – mondta a Buckingham-palota egy őre a Times szerint II. Erzsébetnek pár éve, miután hajnalban betörőnek nézte a királynőt. A most napvilágra került történet szerint a királynő nem tudott aludni egyik éjszaka. Hajnali háromkor ezért kiment egyet sétálni a kertbe, hogy egy kis friss levegőt szívjon és elálmosodjon. A palota kertjében őrködő biztonsági őr csak annyit látott, hogy az éjszaka közepén valaki járkál a bokrok között. Az alakot betörőnek hitte a sötétben. „Ki van ott?” – kiáltott rá fegyvert fogva az őr, mire a királynő szólt vissza, hogy ő az. A történet szerint az őr ekkor mondta megkönnyebbülten, hogy majdnem végzett a királynővel. II. Erzsébet állítólag nem volt dühös, és azt válaszolta: „Semmi gond, legközelebb majd csengetek, mielőtt sétálni indulok.”

A királynő gyengélkedett az év elején, több nyilvános eseményen nem tudott megjelenni, de a 90 éves uralkodó állítólag már jobban van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!