Ingatlanajánló

2021.10.23. 19:58

Szürke és sok más szín ötven árnyalata: ez Szolnok legjobb eladó háza!

A 134 négyzetméteres, kétszintes otthonban bőven van fantázia. Lássuk, mennyiért alakíthatja valaki saját ízlésére a szépséget!

Szoljon.hu

“[...] A családi ház alsó szintje 88 négyzetméter + 30 négyzetméter terasz, felső szintje 46 négyzetméter (hasznos alapterületű) amely befejezésre vár. A családi házat a tulajdonosok szerkezetkész állapotban vásárolták meg 2018-ban, majd ők fejezték be az építését és kialakítását a jelenlegi állapot szerint. A ház Phorotherm 40-es téglából épült.

Alsó szintjén jelenleg egy 18 négyzetméteres konyha-étkező adja a központi helyet, amely a teraszra nyílik. Ezen kívül egy 33 négyzetméteres nappali, ami eredetileg 2 szoba volt (visszaalakítható), egy hálószoba, egy fürdő WC-vel, egy külön WC kézmosóval és egy kamra található, valamint egy előszoba és egy közlekedő. Az emeleten a tervek szerint két szoba, amerikai konyhás nappali, fürdő WC-vel kerülhet kialakításra. Itt a nyílászárókat már beépítették, a válaszfalak és a burkolatok még hiányoznak. A felső szint külső lépcsőn közelíthető meg, így befejezés után tökéletes kétgenerációs lakhatásra. A házhoz tartozik még egy 20 négyzetméteres Lindab-garázs kézmosóval, az udvarban pedig további három autó elfér még. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!