Ingatlanajánló

2022.08.20. 19:55

Íme a megye legdrágább, eladó lakása!

A Szolnokon kínált, 70 milliós, belső kétszintes lakás összesen 5 szobával várja új tulajdonosát, lakóit! Nézzen szét velünk a hét legdrágább lakásának fotói és persze részletei között!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Szolnokon egy 111 m2-es, belső kétszintes 5 szobás társasházi lakást közel a Zagyvához. A lakás jellemzői: téglaépítésű társasház (a tulajdoni lapon "lakóház, udvar" megnevezéssel) tetőfedés anyaga cserép- a lakás 2019-ben teljes felújítása megtörtént- a nettó hasznos alapterület: 111 m2 1 nappali + 3 szoba + 1 dolgozó szoba – elektromos padlófűtés (fűtőszőnyeg) a konyhában –étkezőben, a nappaliban és a fürdőszobában – a többi helyiségben lapradiátorok találhatóak- a nappaliban, konyhában, és étkezőben, kamrában 10 mm-es parketta , egyéb helységek járólaposak.

Forrás: ingatlanbazar.hu

FÖLDSZINT: Ameriaki konyha, 25 m2-es Nappali, zuhanyzó, kamra,

EMELET: Hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba

TETŐTÉR: Dolgozó szoba, vendégszoba, mellékhelyiség- a fűtést és meleg vizet Immergas Victrix ZEUS 32 ErP Fali kondenzációs beépített tárolós gázkazán biztosítja (1 év garancia)– a szobákban 3 db 3,2 KW míg a tetőtérben 1 db 5,5 KW-os hűtő – fűtő klíma került felszerelésre- a lakáshoz tartozik (5,8 x 3,06), garázs melyet az ár tartalmaz, itt a világítást napelem biztosítja- a ház előtti parkoló ami 120 négyzetméter apró fehér kavics került leterítésre és az alá, GEOtextília került – a kerítés vörösfenyő teraszburkolóból készült– infrastruktúra jó, óvoda, iskola, benzinkút, orvosi rendelő, bolt közelben található. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük. 


 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!