Ingatlanajánló

2022.11.26. 15:25

Egy az egyben: családi ház, söröző és étterem a szolnoki Vártemplomnál

A Vártemplomnál kínált, izgalmas ingatlan hasznosítási lehetősége sokféle megoldást tartogat magában. A 170 négyzetméteres családi ház (és korábban söröző, valamint étterem) nagyon jó kis helyen áll, az ára pedig meglepően barátságos!

Szoljon.hu

Az eladásra kínált családi ház a szolnoki Vártemplomnál, karnyújtásnyira a Tisza-Zagyva torkolatától, a Művésztelep szomszédságában található. 

„Utcája U alakban terül el, közepén egy városi park, melyet az utca határol, ezzel szemben a Vártemplom áll. Az ingatlan tulajdoni lap szerint kivett gazdasági épület, udvar és kiskereskedelmi üzlet. Ez a vásárlás céljától függően módosítható. Utoljára felében üzletként, másik felében söröző/étteremként működött. Jelenleg ezekre a célokra van az épület kialakítva.

 

A telek területe 583 négyzetméter. Az udvaron jelenleg fa pagodák vannak elhelyezve, hátsó részén betonplacc garázzsal, amely akár egy újabb üzleti tevékenység helyszínére is alkalmas lehet. Az ingatlan egész területe 170 négyzetméter, melyben átalakítás, felújítás után továbbra is üzleti célú tevékenység folytatható, vagy amennyiben másban gondolkodik úgy a telekre új ingatlan építhető. A telek beépíthetőségének előírásai: Lk-30-52550, kisvárosias lakó építési övezet. építési karakter kialakult városi-zárt, legnagyobb megengedett beépítettség saroktelek esetén 75 százalék, előírt legkisebb zöldfelületi lefedettség 45 százalék, épületmagasság: adottságtól függő, kialakult, gépjármű elhelyezési kötelezettség: 50 százalék. Jelenlegi ingatlan: 170 négyzetméter, belmagassága 3,3 méter, fűtése cirkó kazánnal ellátott, nagyjából az 1930-as években épült tégla épület, összközműves, két utcára nyíló, sarki telken elhelyezkedő épület. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!