Ingatlanajánló

2022.12.04. 06:55

Egy ragyogó, belső kétszintes szépség a szolnoki Sóház utcában!

Közvetlenül a tulajdonostól eladó a most következő, belső kétszintes ingatlan! Az 59,9 millió forintért kínált, erkélyes, Sóház utcai lakásba mi azonnal belehabarodtunk. És ön?

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szolnok településen kínálunk eladásra egy 3 emeletes, liftes, tégla építésű ház 3. emeletén elhelyezkedő 99 nm-es, tégla lakást, amiben 4 szoba található, cirkó fűtéssel és panorámás kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan. A parkolás utcán ingyenesen megoldott. Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető. 

Megjegyzés: Szolnok belvárosában, Sóház utcában, 4 szobás, 99 négyzetméteres belső kétszintes, felújított, tiszai panorámás 3.emeleti lakás, liftes házban eladó. A lakás nettó alapterülete: 99 négyzetméter, a bruttó:140 négyzetméter. Gázcirkó fűtéses, kedvező fogyasztással. Számlával igazolható éves gázfogyasztás: 1169 m3 havi átlagban 97 köbméter Éves áramfogyasztás: 959 kWh havi átlagban: 80 kWh.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A tágas méretű (nettó terület:30.5négyzetméter-bruttó 46 négyzetméter) nappali étkező klímával felszerelt. A hálóhoz egy gardrób szoba tartozik. Az alsó szinten kádas, a felsőn zuhanyzós fürdőszoba található. Mindkét szinten külön helyiségben van a WC.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!