Ingatlanajánló

2023.06.03. 15:25

A hét ingatlana: élet 160 négyzetméteren Csépán!

A Csépán kínált, ragyogó adottságokkal rendelkező, tágas ingatlan és a bájos telek igazi nyári csemege a megyei ingatlan kínálat házatáján. Családi összejövetelek, baráti fröccsözések, békés-olvasós délutánok: úgy fest, Csépán mindez egy 35 milliós házban simán lehetséges!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“[...] Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Csépán egy emeletes, négy hálószobás + nappalival, 2 fürdőszobával rendelkező, gyönyörű kertes családi ház. A rendkívül jó állapotú, 160 négyzetméteres ingatlan a falu központjában, rendezett környezetben egy 1815 négyzetméteres telken helyezkedik el.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az otthon melegét a 2022 őszén elkészült vegyestüzelésű kazán és egy gázkazán biztosítja. A földszint és az emelet fűtését két külön rendszerrel oldották meg. Az ingatlanhoz zárt kocsibeálló, garázs és melléképületek is tartoznak. 2022 nyarán került új tető a házra és készült el az új terasz. [...]”


További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!