Ingatlanajánló

2023.08.05. 19:55

Kúriára vágyott? Cserkeszőlőn csak önre vár!

Találtunk Cserkeszőlőn egy eladó ingatlant, amely nemcsak saját része kiváló. A méretéből adódóan panzióként is üzemeltetheti, és vendégből nem lesz hiány, hiszen a település a gyógyhatású termálvízéről ismert. Barokk bútorokban gazdag képek következnek!

Szoljon.hu

Cserkeszőlőn, a közkedvelt gyógyfürdő szomszédságában eladóvá vált ez az exkluzív, minden igényt kielégítő kúria! Az ingatlan vételára tartalmazza a benne található nem mindennapi szépségű barokk stílusú bútorokat! Az 1050 négyzetméteres telken lévő 440 négyzetméter területű épület (ebből a terasz 80 négyzetméter) belső kétszintes, 4 bejárattal. A felső szinten van 2 konyha, 4 hálószoba, mindegyik saját fürdőszobával, 2 WC, illetve a központi helyiség, egy hatalmas nappali a kert felé néző terasz kapcsolattal. Igényes, berendezése egységet képez, stílusban, színben minden harmonizál egymással. A képek magukért beszélnek!

 

Az alsó szinten egy elektromos kapuval ellátott garázs, a 28 férőhelyes moziterem, szauna, biliárdszoba, konditerem (mely jó helye lehet egy jakuzzi elhelyezésének is), és a kazánház található. Nem elhanyagolható tényező az ingatlanhoz tartozó kertrész sem! A fűtése cirkó padlófűtés, a nappaliban egy nagyon szép kandalló építettek be, ami azon túl, hogy emeli a nappalink hangulatát, kellemes meleget is biztosít. A hűtésről klíma gondoskodik.

 

A kúria egykor a fürdő kiemelt vendégei számára biztosított színvonalas ellátást. Cserkeszőlő legfőbb vonzereje tehát a gyógyhatású termálfürdő, mely sok gyógyulni és pihenni vágyó látogatót hoz a községbe. Ezért ez az ingatlan nemcsak családi otthonnak, de apartmannak, panziónak is kiváló lehetőség lehet! Tehermentes, azonnal birtokba vehető! [...]”

 

További remek ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!